Etapele Spalari

1. Preluare

In etapa de preluare agenti nostri va vor prelua covorul dumeavoastra de la adresa dumneavoastra si il vot transporta la sediul firmei

2.Desprafuire

Cu acest utilaj se executa primul pas deosebit de important. Inainte de a fi efectiv spalat, covorul trebuie desprafuit mecanic pentru a elimina murdaria grosiera, praful si nisipul. Desprafuirea se face automat atat pe baza de masa vibranta cat si prin bataie. Praful rezultat este preluat de un sistem de aspirare eficient si puternic.

Desprăfuirea este esențială deoarece covorul nu se mai îmbâcsește prin spălare. Multe, “asa zise” spalatorii de covoare care practica preturi mici, nu asigura acest serviciu. Fara o desprafuire in profunzime a covorului, riscam ca dupa spalarea acestuia sa obtinem un covor imbacsit. Desprafuirea manuala (baterea covoarelor) afecteaza fibra covorului si asigura doar o desprafuire de suprafata, fara a putea elimina praful existent in tesatura covorului.

Mașina de desprăfuit covoare, extrage în medie dintr-un covor de 6 m2 aproximativ 50 gr până la 100 gr de pulbere. Prin urmare, covorul trecut prin mașina de desprăfuit covoare se spală într-un timp mai scurt și se obține un rezultat mai bun. Acest lucru permite companiei noastre să economisească bani din electricitate, apă și detergent, obținând costuri mai mici pentru clienții noștrii.

3.Spalare

Trenul de spalare prezinta un sistem avansat cu 8 perii circulare concepute pt spalarea in ambele sensuri a tesaturii. Covoarele sunt pieptanate apoi cu ajutorul celor 2 perii cilindrice rotative, eliminand scamele si parul iar jetul puternic face ca mizeria, parul,scamele sa fie indepartate complect. Pentru a va oferi servicii de inalta calitate dispunem de o varietate de solutii profesionale care, combinate cu profesionalismul si experienta personalului nostru, va ofera cele mai bune rezultate.

4.Centrifugare

Centrifugarea covorului se face in 3 minute ,timp in care se elimina circa 90% din apa împreună cu toate posibilele reziduuri de detergent și soluții de spălat.

5.Uscare

Uscătorul este un spațiu special amenajat avand temperatura de 40 grade, dotat cu sisteme de ventilație puternică pentru a asigura o circulație permanentă a aerului. Covoarele nu s-ar usca totuși fără ajutorul dezumidificatoarelor industriale care elimina umiditatea din uscator.

6.Finisare

Finisarea se aplica covorului dupa ce acesta este foarte bine uscat . In acest proces covorul este periat si aspirat pentru a elimina eventuale scame sau fire de par ce nu au fost indepartate complect in procesul de spalare si a revigora tesatura .

Scroll to Top